AISLE ONE

The Harry Potter Books

In Albanian

The Mary GrandPré Editions

Harry Potter dhe Guri Filozofal

Harry Potter dhe Dhoma e të Fshehtave

Harry Potter dhe Kupa e Zjarrit

The Sabine Wilharm Editions

Harry Potter dhe Guri Filozofal

Harry Potter dhe i Burgosuri i Azkabanit

Harry Potter dhe Kupa e Zjarrit

Harry Potter dhe Urdhri i Feniksit

Harry Potter dhe Princi Gjakpërzier

Harry Potter dhe Dhuratat e Vdekjes

The Serena Riglietti Editions

Harry Potter dhe Guri Filozofal

Harry Potter dhe Dhoma e të Fshehtave

Harry Potter dhe i Burgosuri i Azkabanit

Harry Potter dhe Kupa e Zjarrit

Harry Potter dhe Urdhri i Feniksit

Harry Potter dhe Princi Gjakpërzier

The Jonny Duddle Editions

Harry Potter dhe Guri Filozofal

Harry Potter dhe Dhoma e të Fshehtave

Harry Potter dhe i Burgosuri i Azkabanit

Harry Potter dhe Kupa e Zjarrit

Harry Potter dhe Urdhri i Feniksit

Harry Potter dhe Princi Gjakpërzier

Harry Potter dhe Dhuratat e Vdekjes